Marie-Louise Calame

35 jaar – Freelance Projectleider

Fietsmerk: Bianchi
Langste rit: 218km
Hoogst beklommen berg: Grossglockner, 2.405m

Mooiste dag op de fiets
Dat zijn er veel en it keeps on giving 😉

Motivatie om mee te doen
De uitdaging van dit project ga ik niet nog een keer tegenkomen, ik heb heel erg het gevoel: als ik dit een keer wil doen, dan moet dat nu. Daarnaast is de groep op dit moment ontzettend leuk en
een volgend jaar wordt het ongetwijfeld groter, met meer
onbekenden. Hoeft helemaal geen nadeel te zijn natuurlijk, maar om dit met vrienden (of toekomstige vrienden) te doen, geeft voor mij een grote doorslag. Ook het feit dat we het vrouwenwielrennen hiermee een boost hopen te geven, is een motivatie. Ik hoop alleen dat dit ook zo gaat werken. Ik ben groot fan van het wielrennen in de breedste zin van het woord en gun de vrouwen net zulke mooie koersen als de mannen. Het frustreert zeker dat dit nu niet het geval is.

Levensmotto
Bij twijfel, altijd doen!

Route tip
Zoek de natuurgebieden op: de Meije, Meijendel, de Rotte, de
Biesbosch en natuurlijk eilandhoppen over Zuid-Holland en Zeeland.